2015. február 16., hétfő

Catwalk 2015-16

Amióta a gyerekszoba fő színei a kék, sárga és a szürke (nem 50) árnyalatait kapták, azóta külön nagy kedvenceim lettek ezek, ezért örülök, hogy tartják magukat a divatban a Burberry és Fendi szerint is:



A kék még télre is ígéri magát:



A finom pasztell, és a nőies 50-60-as évek stílusa is kedvenc jelenleg.



Aztán ott van a mediterrán ideál, mint örök befutó (Dolce, Dolce, Dolce...és Gabbana). Már beférnek nálam is a virágok, és a geometiai minták is a csíkok és pöttyök mellé. 


Egy régi-új kedvenc pedig a különböző motívumok. Húszéves korom előtt az indiai színkavalkád, lila-arany-narancs volt a szerelem. Ha most kellene irányt keresnem, akkor inkább a még távolabb keleti a nyerő nálam - ha nekiülnék egy kollekciót tervezni, olyan lenne. 



A gyerekes énem edzőcipővel, oversize és boyfriend típusú cuccokkal, a mesefigurás, állatos, növényes mintákkal kiélhetem; de a nő egyre inkább előbújik. Vagy azért mert 30+-os lettem és gyereket szültem, vagy mert divat. De amivel tennék egy kísérletet, egy fotózás erejéig biztosan: a Barbie stílus. A pasztell meg a smink miatt :)


Télre az alábbi kollekciók szerint folytatódnak a klasszikus trendek, maradnak a mintás anyagok, és a zöld is teret nyer végre:





 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése